Voi itkujen itku! Miten ihmiset voi olla niin pönttöjä, etteivät ilmoita poissaoloistaan etukäteen?? Kouluttaja ajaa monta kymmentä kilometriä hallille ja kääntyessäään pihaan, eli n. 5 minuuttia ennen harkkojen alkua, YKSI ryhmäläisistä ilmoittaa, että on estynyt tulemaan! Eli taas ryhmä kutistui rusinan kokoiseksi. Skarppausta hyvät ihmiset!

Minä ja Koira siis oltiin ainoina paikalla, emmekä me edes kuuluta tuohon kyseiseen agiryhmään, ollaan vaan vierailevia 'tähtiä'. Noh, pidettiin pienet keppitreenit ja harjoiteltiin kepeille tuloa eri kulmista. Laitettiin kepit keskelle ja keppien molemmin puolin kaks estettä ja siitä sitten eri tulosuunnista pyöritystä. Kuten olen aikaisemmin maininnut, Koira ei kauaa jaksa, joten ei hiottu liikoja, mutta kokeilin valssausta, olanyliottoa ja takanaleikkausta kepeille ja alokasKoira onnistui hienosti. Eli summasummarum: Koira taitaa osata kepit esteistä parhaiten. Kova hinku Koiralla on jokaiselle kontaktiesteelle ja lukitsee ne, eli niiden kanssa tulee vielä mietiittävää. Koira siis on ymmärtänyt miltä esteeltä tulee varsinaista palkkaa!

Hallista tai no, maneesista löytyi uusi tuttavuuskin! Koiran oma peilikuva! Ihan alussa Koira pinkaisi hallin nurkkaan ja luulin sen lähteneen varpusten perään, mutta mitä vielä, nurkassa oli iso, uusi peili ja Koira kävi tutustumassa....itseensä! Aina oppii jotain uutta...